• David Perpinyà Martínez

Fotografia de confinament, quan no sortir de casa és la opció

AAAARRRGGGG!!! No puc sortir a fer albades, postes de sol, vies làcties.... i ara què...? Ara què...? Hi ha un munt de possibilitats portes endins que no ens les acabem!! Al mal temps.... bones fotos! I encara que en aquest cas el mal temps no parlo en sentit meteorològic, bé, hem tingut de tot, em refereixo al temps de confinament. Per algú a qui li agrada córrer amunt i avall, fer fotos aqui, fotos allà, que et manin quedar-te a casa es una p*tada, parlant malament.


El primer que vaig pensar va ser: " faràs neteja d'arxius a l'ordinador. De fet, falta em fa." Però el que no comptava jo és que això despertaria una sensació de melangia que va fer que ho deixés estar ràpidament.


Poc després, i inspirant-me en fotografies que havia vist a les xarxes, vaig optar per practicar diferents "sub-categories" de fotografia que podria fer dins de casa. I la veritat és que la experiència m'està agradant!!


A més, també he aprofitat per a pulir i aprendre més a remenar els programes d'edició, amb els quals podem treure el màxim profit a les nostres fotografies.


Que tal l'experiència? Jutgeu vosaltres mateix@s!!
57 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo