• David Perpinyà Martínez

No ho hauria imaginat millor

Aquesta sortida va començar amb mal peu. Programada pel dia 11 de maig, es va haver de suspendre. Un cop sol.lucionat el problema em trobo amb un altre. El calendari va avançant i no la vull fer gaire entrat l'estiu. Després de donar voltes al calendari i ajustar compromisos tinc data: 29 de juny. Fins aqui molt bé, però a pocs dies d'arribar el dia "tachán"!!!! ONADA DE CALOR!!


Patint fins l'últim moment decideixo tirar endavant. El temps donava una previsió que ens donaria una mica de treva. Cremallera amunt, tot gaudint del paisatge me n'oblido del tema fins que arribem a Núria. Un cop allà, "tampoco estamos tan mal" !!!


Un sol radiant il.luminava la vall, però la onada no va arribar tan amunt. A partir d'aqui, què us he de dir: Gaudir, fotografiar i tornar a començar!!


Mireu les fotos i jutgeu per vosaltres mateixos! Moltes gràcies a tots els que lheu compartit aquests moments, i als que no ho heu fet, a què espereu?



Si t'ha agradat i no et vols perdre la propera, estigues al corrent a FB, Instagram o demana info sense compromís a info@lamakinaderetratar.com

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo