• David Perpinyà Martínez

SURT DE LES TRINXERES DEL MODE AUTOMÀTIC

Tens una càmera rèflex, molt bé! La portes a tot arreu, fotos per aqui... fotos per allà...

enfoques, dispares i ja està!

De veritat? Saps totes les opcions que t'estàs perdent al deixar que sigui la càmera la que fa la foto?

El primer moment que tens una càmera reflex a les mans et sents el rei del món. Quina passada!! ara si que faré fotos xules!! Però no som conscients de que qui fa la foto no som nosaltres, sinó la càmera. Ens limitem a triar el que volem a dins de l'enquadre i a prèmer un botó.

Una vegada em vaig trobar amb el cas de que fent fotos a una font vaig veure una noia que també l'estava fotografiant. Vaig acosta-m'he per a veure un altre punt de vista, i mentre em preparava per a fer la foto vaig veure de reüll la seva foto a la pantalla de la càmera. " ostres, que és això!?" vaig exclamar sense poder evitar-ho..." a mi no em queda igual!!"


Llavors ella em va preguntar que quins paràmetres utilitzava.

-"para...què? que és això?

- a veure, deixa'm mirar... ui, si tires en automàtic! Sempre tires així? No saps el que t'estàs perdent!!


Després de tant volar alt amb la meva càmera viag tornar a tocar de peus a terra. Em va comentar quatre coses i vaig començar a practicar.


I la veritat, m'estava perdent tot un món!!


et recomano que si tens una càmera et repassis el manual i et llancis a provar per a conéixer-la a ella i els seus límits.


Per part meva, la setmana que ve us presentaré als "tres mosqueters de l'exposició", l'obturador, el diafragma i la sensibilitat ISO.


Fins a llavors, bon cap de setmana i bones fotos!!
19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo