• David Perpinyà Martínez

Taller de fotografia nocurna al Delta de l'Ebre

Actualizado: 20 may 2019

El proper dia 1 de juny, i de la mà dels amics de Fotografia Nocturna, impartiré un taller d'iniciació a la fotografia nocturna en un marc incomparable: La platja del Trabucador i el Far del Fangar.. Una proposta molt interessant per a endinsar-te en aquest apassionant món, en un entorn encantador. T'animes a acompanyar-nos?A falta de confirmar alguna dada concreta, el planning és el següent:


Al llarg del mati trobada a L'Ampolla, on dinarem junts, farem les presentacions .

També comprarem el menjar que haurem de preparar-nos a la casa rural que tenen preparada. ( tot i que això és de lliure elecció, la veritat és que estar plegats anirà molt bé al conjunt d'activitats i mobilitat)


La part teòrica es durà a terme a la tarda, pendent de confirmar si en una sala del restaurant o a la casa rural.


Un cop donada la classe teòrica anirem a fer unes fots de l'entorn aprofitant les llums de la posta de sol. Només ca que busqueu fotos de l'entorn a les xarxes per que us adoneu de la belles de la zona.


Soparem i farem la sortida nocturna pròpiament dita que constarà de dues parts:


-La primera repassarem i posarem en pràctica el que hem après a la classe de la tarda.


-La segona serà de fotografia lliure, és a dir, cadascú farà les fotos que vulgui i com vulgui. Això no treu que se'n facin de grupals i que, per suposat, estaré a disposició de tothom per als dubtes que puguin surgir.


Aquesta sessió, com sempre, fa de mal donar l'hora de finalització. En funció del temps, de les piles que ens quedin, etc. pot durar més o menys, però en qualsevol cas, o almenys per l'experiència que m'avala ens anirem satifests amb la feina feta!!


El preu del taller és de 30€.


Dinar: Restaurant Lo Golero, L'Ampolla. Menú de 25€ Pica - pica variat i paella o fideuà de segon. Aigua, vi postre i cafè inclosos.


Per a més informació d'allotjament i àpats, contacteu amb l'Òscar (687727372)


47 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo